; Katte katte katte katedraaaaaal


Oh vilka vackra och välartade elever (själv står jag ju också där längst ut till höger med palestinasjalen och skriker halsen av mig).

Katte vann och jag är glad just nu. 
    Jag trodde inte att jag skulle vara så glad, men jag blev galet glad när vi vann! Katte har ju inte vunnit på ett tag, kände att 95:orna var tvungna att gå in och ändra på den saken nu.
    Skrapan blev helt klart övekörda av oss. Innan stafetten (som vi också vann, woop woop) så ledde vi med 170 mot 130 eller något sånt.
    Det var en galen känsla. Helt sjukt kul var det.
    Tagga brorsans student och avslutning nu!

Bilden är inte min.

; Vilka är en förort till Katte? - SKRAPAN är en förort till Katte!


Nu är jag taggad! Alltså Katte MÅSTE vinna nu, det är äran som står på spel känner jag.
    Ska målas i ansiktet också innan kampen börjar, fast, bara gul färg, men det blir bra ändå. Hängivet fan av min egen skola, yes.
    Nu slaktar vi Skrapan!

Och nu MÅSTE jag cykla till bussen..!

; Varför torka håret som normala människor/varför inte bara klippa av skiten?


Såhär kul har jag en sovmorgon när jag egentligen har historia och naturkunskap att göra.
    Tycker det borde vara olagligt att ge oss uppgifter när det bara är två veckor kvar av skolan.. Två veckor som knappt är skola heller.

Börjar klockan ett idag. Ganska.. ovärt. Jag skulle hellre ha den där lektionen på förmiddagen och sen kunna åka hem. Men ... Nej. Tydligen ska vi inte ha så roligt.
    Jag är trött på mitt hår och vill klippa av hela skiten. Det har blivit så himla himla tunnt och jag tror att det är ganka slitet också. Men på lördag ska det bli blått i alla fall. De må ramla av då. Det får väl vara sådå.

Jag blir verkligen så glad, för du är verkligen som jag / du är verkligen precis som jag



Halvgammal bild på mig och blommorna var fina.

Dåligt med uppdatering.
Har precis kommit fram till att jag ska satsa på skolan i tvåan. För ettan gick åt helvete (och ettan var åt helvete rent allmänt också). 
    Mina betyg har inte alls blivit särskilt bra. Det har inte gått särskilt bra alls för mig i ettan. Men jag skiter i allt, ok. Just nu, gör jag faktiskt det. Jag ska som sagt plugga mer i tvåan.

Fattar ingenting.
Lyssnar på Kentkentkent och fattar verkligen ingenting.

; Got my head into the iceage/what am I gonna be when I grow up? What am I gonna be?

Jag vet att detta har jag redan skrivit en gång på den här bloggen men jag tycker att dessa quotes är så fina att jag måste få skriva dem igen. Kommer ihåg att jag och min vän satt uppe hela natten en gång och lyssnade på Broder daniel och läste ur boken och jag bara hittade en massa fina saker som jag ville skriva här på bloggen. Så då fick det bli så.
    Det måste verkligen göras om för det var otroligt fint.

"Att hyra in Broder Daniel för en kväll var som att hyra in en rivningsfirma.."

"Han ser inte riktigt sann ut. Slarvigt sminkad runt ögonen och rejäla svarta streck på ögonbrynen. Och verkar väldigt ung. Det pratas mycket om dessa Broder Daniel i Göteborg. Så länge de har denna psykoblickssångare behöver de inte ge ut några skivor, de behöver inte ens hålla på med musik."

"Det finns ungefär lika många historier om hur gruppen valde skivkontrakt som det finns medlemmar gruppen."

"Alla var as som skulle försöka lura oss." - Henrik

"Jag har ibland ett behov av att flippa ur som jag inte tror att andra har." - Henrik

"Vad ska jag med en banan till?" - Henrik

"Vi var alltid nakna på den tiden. När vi drack var det alltid någon eller några som tog av sig alla kläderna." - Johan

"Min värsta mardröm var att vi skulle falla in i det stereotypa - Broder Daniel skulle göra vad som helst för att undvika det." - Henrik

"En kompis gick förbi, skakade på huvudet och sa åt bandmedlemmarna att de borde 'skjuta den döende hästen'."

"Den spelningen, som alltid ansågs vara en katastrof, var samtidigt vår finest hour. Trots att vi var så nerdekade var vi alla på samma låga nivå. Ingen var sämst. Där var vi på sätt och vis mer jämbördiga än någonsin annars." - Pop-Lars.

"Jag hörde på hans röst att någon hade dött, redan innan han hade sagt det. Det är märkligt hur man kan känna sådana saker utan att det ens yttras i ord. Allt han sade var 'Anders' och sedan frågade jag om han var död. Och det var han." - Håkan

; Och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är/det är en lång väg ner, du skulle aldrig ramla mer


Ni får en sån här på mig och min nya sjal.
    Extremt konstig och väldigt onormal känner jag. Alltså jag. Inte sjalen.


; Johnny, du och jag borde starta upp ett band, låta det explodera i skyn/det är svårt att inte gråta när jag tänker på oss två nu



Blev ingen träning idag. Men lite inköp. 
    Mamma köpte den här vågen i bilden ovanför. Jag blev kär i den så fort jag såg den, tror detsamma gällde för mamma. Den var så himla fin och passade så bra in i vårat kök.
    Min brors studenthatt har även kommit nu. Den kom hem till oss, av någon anledning, trots att han inte bor här och den var adresserad hem till honom och mormor. Men, det var kul att man fick se den i alla fall. Den var väldigt fin. Längtar tills man själv får hem en sådan sak i brevlådan...

Hela dagen har försvunnit, men jag har ändå fått saker gjorda. Har köpt presenter till folk (som jag gärna skulle vilja lägga ut bilder på här, men då spoilar man ju hela idén med presenter...), spenderat allt jag hade kvar från studiebidraget (400 kronor) på saker till andra, och inte en enda pryl till mig själv.
    Fast, mamma köpte faktiskt en sjal, två filmer, tre böcker och blondering till mig... Men jag känner mig ändå duktig. På något vis. Herregud, vad mamma köpte saker till mig idag! Det blev galet mycket nu när jag räknade upp allt. Ojoj. Men jag har faktiskt köpt en morsdagspresent till henne, sådeså.

; Kan du inte byta ut ditt liv så byt kanal/lyckan bytes ut lika lätt som ideal (alla vill till himlen och åka limousin)


Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag faktiskt har sett den här mannen. Framför mig.
    Jag kan inte förstå att jag stod längst fram med kravallstaketet pressat mot bröstkorgen och såg honom precis, rakt, framför mig. Att han var så nära. Att han ställde sig där, där mellan högtalarna och lutade sig ut över publiken, någon decimeter från mina uppsträckta händer, att han verkligen fanns.
    Jag vet, det är hemskt att tala så om en människa (för det är vad han är, inget mer än en människa). Men Thåström... Är Thåström. Och jag är så glad att jag äntligen fick se honom.
    Och jag är så glad att jag ska få se honom igen i sommar. På Putte i parken. Bästa artistbokningen de har gjort, tror jag. Det kommer bli lika magiskt som 12 april var.

Snart ska jag iväg och träna och köpa födelsedagspresent och studentpresent. Min bror tar ju studenten! Han blir ju för fan 19 år i år. Gamling. Pensionär snart. 
    Sen hamnar han förhoppningsvis i Skottland, i Dundee. Hoppas verkligen att han kommer in på skolan där, och inte bara hans egen skulll, utan för min egen också, så att jag kan få flytta in i hans rum hos mormor (!!!) i höst. Det skulle vara så himla, himla... Perfekt. Bara.

Nu; Klä på mig och packa träningskläder.

; Så låt oss dansa min sköna, låt oss färga golvet rött


Blev en ledig dag i dag. Och om jag nu inte var ledig idag så blev det så i alla fall. För jag är ganska säker på att jag faktiskt är ledig.
    Jag har en spindel som sällskap på mitt rum. Han klättrar runt lite långsamt på min vägg, ser sådär ganska mysig ut.

Idag är det sjukt varmt ute. För er som inte har hängt med riktigt i svängarna. Jag har legat/suttit nere på bryggan, halvt liggande, halvt fötterna i vattnet, halvt drickande 1 1/5 liter saft, halvt läsande Harry Potter, halvt älskande livet. Allting blev halvt (för inte kan man göra allt det där samtidigt..?)
    Jag hade tänkt att idag skulle jag vara duktig och göra mitt naturkunskapsarbete, men jag får nog tänka att jag ska vara duktig och göra det nästa vecka istället. För man kan inte sitta och göra naturkunskapsarbete när det är sånt här väder ute, neje. Och när man har en födelsedagspresent att fixa (busbusbus ♥)


Min första gif ever (gilla den)

; Det blir mycket sånt här nu men den här var så jävla söt så jag var bara tvungen okej?!


; It feels like this

Åh vad jag hänger på weheartit just nu känner jag. Älskar dessa gif:s. De är så fina, allihop.
Harry Potter är så otrolig fint. Och inte överskattat för fem öre, för älskar man verkligen Harry Potter, ja då älskar man verkligen Harry Potter. Så är det. Och jag. ÄLSKAR. HARRY. POTTER.
Imorgon är jag även ledig hela dagen. Ska väl tillbringa den med mig själv, mig själv och mig själv.
Sen kan jag väl roa mig med att titta på den här, har suttit och stirrat på den hur länge som helst nu men jag förstår fortfarande inte vad det är med den som fångar mig så grymt mycket.

; Tredje inlägget idag (och klockan är 08:25 på morgonen)

Måste bara,
    fick så himla mycket fina kommentarer om ett inlägg som jag gjorde om mitt rum för några dagar sedan.
    Tre kommentarer är inte mycket men det är mycket för mig. 
    Trivs väldigt bra i mitt rum, det har tagit ca fem år att få det såhär bra. I början såg det verkligen hemskt ut. Men det tar ett tag att samla på sig minnen och rita alla teckningar och hitta alla fina saker i tidningar och köpa gitarrer och pianon och cd-skivor och lakan och böcker... Fast mycket är ju också begagnat.
    Hoppas att någon fick lite inspiration eller något liknande, för utan att ha kollat på andra bloggar eller varit i andras rum hade det nog aldrig blivit såhär fint.


; We don't care, we don't care, we don't care what you say about us/we're underground underground underground


Blev såhär idag.

; Cause if you think love will come towards you like a warm summerbreeze/you will never be free




Högt gräs.
    Sovmorgon.
        Inga moln på himlen. 
             Lite kallt ute.
    Vill åka till Eskilstuna.
                                 För Kent ska öppna en ny butik där.
             På torsdag nästa vecka.
      Någon åker dit med mig?
 Eller?
                    Då blir jag glad.
                            Fast jag kan ändå inte köpa någonting där än.
                                      Någon får ta och åka dit med mig sen.
                 När jag har lite pengar.

; Putte i Parken


Ska ju på festival och allt i sommar, och jag längtar jag längtar jag längtar ihjääääl mig! Det verkar som att det kommer bli sjukt mysigt. Längtar till soliga sommarkvällar med fina band och artister, vänner och massa massa annat folk. Hoppas att det blir lika trevligt som jag tror att det kommer bli. Jag vill inte bli besviken. Det skulle vara tråkigt.
   Ska ju dit med två söta saker också, kan ju inte bli bättre.
   Sommar 2012, bring it on.

; Jag vet att borde givit upp, jag borde ha lyssnat och börjat om / men nu är jag fast, jag kommer nog aldrig att hitta hem


Behövde en bild, hittade ingen, fick bli en bild jag tog igår på nyklippt hår och grejer.
   Extrem kontrast och ljusstyrka.

Solig dag blev molnig dag.
   Men det är fint väder ändå. Det är varmt ute, i alla fall.
   Vad har jag gjort idag? - Ingenting.
   Jag har tränat. Och det gick väl sådär. Helt okej. Och så har jag pysslat en massa massa. Okej då, jag har väl gjort lite saker idag. Har även fått hem biljetten till Putte i parken, nu känns det på riktigt att man ska iväg. Iväg till Thåström, Winnerbäck, Kent och Krunegård. Och en massa massa massa andra bra fina artister.
   Det kommer bli fantastiskt bra. Får springa upp på garagevinden och leta fram något tält som vi kan sova i också.

Imorgon är vi lediga. Det känns konstigt att vara ledig en måndag, det blir inte samma söndagsångest då. Vi har dock prov på tisdag, vilket jag inte har pluggat till. Inte alls. Jag kommer nog inte göra det heller, för jag har blivit en sån som har börjat skita i saker. Det är inte så bra.
   Men det ordnar säkert upp sig senare.

; Håkan


; Såna som vi blir aldrig framme, ta min hand och kom så går vi vidare


Nu tänkte ni kanske att jag skulle skriva att jag har tittat på Up, men det har jag inte. Jag har faktiskt inte ens sett den filmen, men jag vet att bilden är därifrån.
   Men jag har tittat på film ikväll, Underbara älskade, bara för att det var så himla längesen jag såg den.
   Det är en sån där film som man också gråter till, jag gör det i alla fall. Men jag gråter i princip till alla filmer nu för tiden. Jag gråter när Hagrid återvänder till Hogwarts i slutet av Harry Potter och hemligheternas kammare. Ja, till alla filmer.

Sov hos min vän igår. Det var fint. Som alltid.
   Jag är sämst på att titta på film, somnar alltid mitt i filmen, sover hela filmen, vaknar och tror att jag inte har somnat. Sinnesförvirrad.

Lång dag, konstig dag.
   Sova nu.

; Your heart's a mess, you won't admit to it/it makes no sense


Lyssnade på Gotye hela kvällen/halva natten igår. Det var väldigt fint. Bronte gick i mina öron tills melodierna inte försvann ur hjärnan på mig. Nynnade fortfarande på den när jag lade mig ner i sängen och släckte lampan. Det brukar bli så med nya låtar och artister jag hittar.

Idag ska jag försöka kanske plugga lite? Jag skulle nog behöva det. Har precis fått reda på att jag har E i naturkunskap. Det var inte så överdrivet bra, med tanke på att jag gick ut med MVG i alla naturkunskapsämnen i nian.. Men nian var en annan tid. Allt var lite annorlunda då.
   På något sätt är jag glad över att jag bara får E i naturkunskap. Det visar att jag inte är en hjärndöd zombie som bara sitter och pluggar hela tiden, på autopilot. Gud vad jag är trött på att plugga. Jag pluggade nog sönder mig i nian, tror jag. Lika bra det. För det är så jävla tråkigt.
   Synd att alla andra ska vara så satsiga så man blir påmind om hur man själv var förut.

Sen åker jag hem till min vän.
   Imorgon ska jag städa. Hela huset. Min bror tar ju faktiskt studenten om lite mindre än tre veckor. Sedan kommer han förhoppningsvis åka till Skottland, och det tycker jag är ganska häftigt. Att han vågar göra det. Jag skulle aldrig våga göra det.
   Om han nu lyckas med det (vilket jag hoppas, för hans skull) så kommer jag flytta in i hans rum hemma hos mormor i stan (och då hoppas jag ju såklart att han kommer in för min egen skull också). Det ska bli så himla skönt. Så skönt att komma härifrån, känna att man börjar ta lite mer ansvar för sig själv men även bara det faktum att komma närmre stan. 10 minuter från stationen. En ganska stor förändring.

Jag sa till mig själv att jag skulle plugga nu, men jag ska ta och försöka läsa klart Harry Potter and the order of the phoenix istället.
   För det är mycket roligare.
   Jag älskar Harry Potter.

; Your voice still echoes in the hallways of this house, but now it's the end

Jag vill också ha såna här vänner.
Den där flickan i den där videon vet inte hur bra hon har det.
Människor har en tendens att helt plötsligt bara känna för att lämna en.


; Töm ditt rum på tonårstankar nu








Jag tycker om mitt rum.
   Det är väldigt fint.

; Ännu en dag, ännu en dag, ännu en dag


Nu är det så att jag sitter och lyssnar på den här killen. Han gör ju faktiskt ganska skum musik.
   Och nej, jag tänker inte säga att jag lyssnar på "Somebody that I used to know", även fast den faktiskt var bra. Är så att mainstream-musik börjar bli bättre? Jag vet inte om jag hoppas att det börjar bli så, men den här killen gör ju faktiskt bra musik.
   Men det jag fastnade för med den här låten var först och främst videon. Den var så.. obehaglig, på något sätt. Men ändå inte. Ändå väldigt mysig. Obehagligt mysig.

Ska nog ge honom en chans, tänkte jag. Har aldrig hört något liknande. 
   Om någon skulle komma på någon mer konstig artist som jag borde lyssna på, kommentera eller något.
  
Jag vill börja lyssna på konstig musik, det är väldigt trevligt.

; Never surrender, never back down/never give in to the man with the crown


Glömde faktiskt till och med att berätta om den fantastiska konserten jag var på i måndags.
   Tänkte att jag hade skrivit om den, men det hade jag väl inte.

Det var magiskt. 
   Stod längst fram större delen av kvällen, ihopklämd mellan en massa svettiga killar, kunde knappt andas, skrek halsen av mig och älskade hela stunden. Älskade allting så himla mycket just där, just då.
   Att Mattis lade en hand på min axel och skrek i mitt öra gjorde ju inte kvällen mycket sämre. Snarare så mycket bättre. Det var så fantastiskt, otroligt bra band och otroligt tät stämning. Trots att det var måndag kom det mycket folk och gjorde kvällen så värd.
   Det var synd att det inte blev så mycket skador dock, men det var fint på ett annat sätt ändå.
   Det var som att alla på som stod och trängdes nedanför Grands stora scen under den stunden kände varandra och alla var överens om en enda sak i hela världen: att det här var livet.
   Trots att det var folk där man aldrig pratar med annars eller ens hejar på på stan så sker det någon slags sammanhållning. Man gör det tillsammans, på nåt vis.

Det är så det ska vara, det var så det var.
   Så; inga skador.
   Men otroligt bra var det.

; Som att komma hem till sitt rum fast man kan köpa mat, lyssna på bra musik och pärla


Tänkte prata lite om bästa stället i Uppsala.

Det brukar gå till på detta vis:
   Man kommer in, tar av sig skorna, beställer en tartex-macka, kastar sig i stammis-soffan, läser, pärlar eller ritar eller bara sitter och njuter av mjukheten och studsigheten i stammis-soffan.
   Äter tartex-mackan som man får serverad framför sig av My eller någon annan trevlig fin människa som jobbar där (de lagar mat åt en, vad är grejen med det liksom? Lyxen alltså). 
   Man tar över pianot eller gitarren eller varför inte datorn med spotify, letar upp lite lämplig musik (något i stil med Håkan, Broder Daniel, Kent, Krunegård, Laleh eller liknande).
   Sedan stannar man där i minst tre timmar (obligatoriskt om man genomfört de tidigare stegen).

Jag kom fram till det idag: "Grand är som att komma hem till sitt rum, fast man kan köpa mat, lyssna på bra musik och hålla på med pärlor." Helt gratis. Man kan göra vad man vill där. Det är otroligt fint och underbart att vi faktiskt har ett ställe som Grand i Uppsala. Som Mattis sa i måndags på konserten, "alla kommuner borde få ha ett ställe som Grand, vi har haft en otrolig tur."

Någon dag i framtiden ska jag ta en bild på vår stammis-soffa så den får komma upp här på bloggen. För den är otroligt fin och mjuk och skön. Vi blev lite ledsna när Grand tog bort den mysiga, nedsuttna soffan som fanns förut, men så ersatte de den med stammis-soffan och det blev väldig bra. 
  
Så, nu har jag skrivit "lite" om Uppsalas bästa ställe.
   Besöker man Uppsala lär man besöka Grand.

; Bara ikväll kan vi ta det som skämt, kan vi kyssas igen (men bara ikväll)


Fyller rummet med Yersinia denna söndag.
   Efter att ha tillbringat mer än en vecka hemma känner jag inte av så mycket ångest och jag är faktiskt glad över att få återvända till skolan imorgon. Imorgon är även Dagen. Den Dagen. Den Dagen jag har väntat på, som många fler än jag har väntat på, ganska länge. Den Dagen vi har vetat ska komma, men ingen av oss har riktigt vetat när. Vi bara vetat, att Den Dagen ska komma. Och nu är Den Dagen här.
   Är min förväntningar höga? - Bara lite..

Min Harry Potter-bok är snart utläst och ska snart ta itu med nästa. Läser istället för att tänka, istället för att göra något annat. Läser istället för att prata, läser istället för att leva. Det är en bra lösning. 
   Det är något otroligt fint och lugnande över att läsa. Man måste koncentrera sig på boken så att man inte försvinner in i andra tankar och tappar bort sig, och då försvinner man samtidigt från den yttre världen. Så blir det för mig i alla fall, jag vet inte hur det blir för alla andra. Jag har svårt att hålla mig kvar vid verkligheten när jag läser. Om jag fortfarande lägger märke till allt runt omkring mig så läser jag inte på riktigt, då tar jag inte in boken på riktigt. Allt måste försvinna för att jag ska kunna läsa ordentligt.
    Jag förstår inte hur folk kan säga att det är tråkigt att läsa. Det är som att se på en film, bara att det krävs lite mer energi.

På tal om allt detta tänker jag nu ta upp min bok och fortsätta där jag slutade med den senast.

; Har alltid varit svag för arrogans (den sortens blickar som andas kallt)

Eftermiddagsroligt; hjälpa lillasyster med hennes blogg: http://eskapisten.blogg.se/
Ps, gjorde ett gästinlägg där.

Ner och göra mer mat snart (våra tidigare talanger finns dokumenterade några scrollningar ner..). Lillasyster har skapat någon slags besatthet vid hamburgare så det är det som lagas idag. Och pommes frites. Sån där mat som annars aldrig befinner sig i vårt hus. Själv tycker jag att det är lite äckligt. Tycker inte att det är så fruktansvärt gott. Men, det är väl bara att tugga och se glad ut.
The time has come.

; Pannkakor

(Dukar, like a baws)
Med en glad lillasyster (sen en av bilderna) gjorde jag en en pannkaka till lunch.
Nedre delen blev färdiggräddad, övre delen blev som smet. Det funkade inte att äta med bara socker, man var tvungen att dränka den i socker för att den skulle vara ätbar. Men det var gott ändå, säger vi.
Majsen var skitäcklig, förresten. Den brukar inte vara så äcklig, men den var verkligen skitäcklig. Jag fattar inte hur majs kan vara så äcklig som den där var.

; Minns du när vi badade i fyrisån? / Trots att det var natt och svinkallt gick vi hemifrån (bara för att ha något att minnas)


Så kom en dag till. Vädret kan inte bestämma sig, men nu tror jag att det har lagt sig kring att vara mulet och grått i alla fall. Solen har lagt sig bakom molnen och har nog bestämt sig för att stanna där. Passar bra tycker jag, tycker om när det är lite mulet.
   Ännu en dag att vara hemma. Ännu en dag när allt man borde göra trycker på inifrån och ger en lite ångest, obeslutsamhet som lägger sig som ett moln ovanför huvudet. Det man borde göra, men det man vill göra väger mer, så det blir att jag sitter och läser Harry Potter istället. För det är det jag vill göra, då gör jag det.
Det är så jag har börjat tänka nu för tiden, jag skiter i allt. Jag snubblar på slutspurten.

Får ställa in eventen imorgon. Tyvärr. Har varit sjuk och känner att jag inte orkar. Det är inte särskilt ansträngande att sitta på en scen, spela gitarr och sjunga (särskilt inte nu när min hals har återhämtat sig helt) men jag kommer stressa upp mig alldeles för mycket för att orka med hela dagen innan. Det är tråkigt, men sant. Förlåt, till alla som blir besvikna. Men det är så det är nu. 
   Jag sitter nog hellre hemma och skriver nya låtar imorgon. Helt själv, på mitt rum, med regn i högtalarna (ja, regn i högtalarna är fint, särskilt när det är mulet och regnigt väder ute). Dock helt utan inspiration, all inspiration har försvunnit, som lämnat mitt huvud känner jag. Det är svårt att skriva musik då, när man känner sig helt tom. Kanske man kan skriva en låt om det, om tomheten? Det lär bli svårt. Den låten lär bli tråkig.

Jag tänkte skriva något fint och poetiskt, men det får sluta så här.

; Du hade mig vid sans-serif/vansinnigt söt och sött vansinnig


Så blev det kväll igen.
Och jag läser fortfarande Mattis texter om och om och om och om igen.
De fastnar och varje gång hittar jag något nytt som jag fastnar vid. Som små krokar, utplacerade på väl valda ställen, som rycker tag i en när man drar förbi och tvingar en att stanna, att läsa raden en gång till, och det är då man upptäcker just hur underbart vackert det är.

"Jag har funderat på att sluta andas
ägna min tid och energi åt något helt annat
Gräva mig långsamt ner i ett personformat hålrum;
För om ruset är livets höjd måste jag vara sex fot under jord"

"Satt på kontor, på klubbar, på café
träffade fler och fler.
De sa: "Vad roligt att du alltid ler"
men de fattade aldrig meningen med det"

"För att känna att jag kan förändra måste jag förstöra, förstår du?"

; Vad ska det bli av mig? (Ja vad ska det bli av dig..)


(blev en onödigt stor bild och så)

Det här blir ju bara en vanlig blogg. Vad är en vanlig blogg? - En som sitter och berättar om sig själv och sitt liv och vad man har gjort på dagen och andra saker som ingen egentligen bryr sig om.
Jag skulle vilja att det här var en bra blogg, som alla andras bloggar, som är intressanta och som faktiskt levererar något slags innehåll. Inte bara en avfallskvarn för vad jag gör om dagarna..

Det regnar ute, fast solen skiner. Det är förvirrande. Men ganska fint.
Det blåser också. Tror jag. Eller är det bara en synvilla? - Ingen aning.
Jag vill inte vara sjuk längre, jag vill kunna gå ut i regnet. Utan att behöva oroa mig för att bli mer sjuk.
Det är som att vara fånge i sitt eget rum. I sitt eget hus.

; Jag kanske måste vara trasig för att dela med mig av mig själv/jag kanske måste vara sönder



Har ju helt glömt att uppdatera om detta.
För er retards som inte redan vet.

(det fick bli Vapenbröder-videon, jag vet att det inte är en ny låt men den finns med på vinylen)
Så. Asbra.
http://yersinia.bandcamp.com/

; If we're not supposed to eat animals - why are they made out of food?


Glad att Amanda (http://kaptenkaos.blogg.se/) kunde hjälpa mig med bredden på bloggen (ÄNTLIGEN).
Nu jävlar blir det bilder.
BREDA bilder.


; Your eyes will stare right through me now (let's not forget who we are)


Cedron har släppt nytt album också, glömde helt bort att berätta det.
Det är galet bra, lyssna lyssna lyssna: http://cedron.bandcamp.com/
(nej, jag har inte orkat lära mig hur man gör för att lägga in länken bakom ett ord istället för att behöva lägga in hela länken)

Fortfarande smått sjuk, men jag börjar bli bättre nu. Dessutom var jag ledig idag i vilket fall som helst, otroligt otroligt otroligt skönt. Idag ska jag redigera lite bilder på datorn hade jag tänkt, så kanske de hamnar här.

Någon får gärna hjälpa mig med
hur ändrar jag bredd på bloggen??
Jag har kunnat det förut,
men med den här designen går det inte alls.

; Like a bridge over troubled water (I will ease your mind)

Dålig uppdatering de senaste dagarna (i alla fall om man räknar med att jag ska uppdatera varje dag..)
Har varit förkyld, ÄR egentligen fortfarande.
Jag borde egentligen sova, vilket jag ska göra om några minuter.

Var tvungen att titta på sista Harry Potter-filmen idag. IGEN. Herregud så bra den är. Och herregud så jag nördar över dem alla. Läste även ut Harry Potter and the chamber of secrets idag. Det tog mig två dagar att läsa den, J.K. Rowling skriver så fantastiskt bra så jag vill kyssa henne.

Nu ska här sovas, jag ska bli frisk och spela på söndag.
Annars blir jag arg.
Eller mest ledsen, kanske.
Eftersom att jag ska på konsert på måndag också.
Kul att allt händer på en och samma gång, och att jag blir sjuk just precis då.

;

"Om jag sitter här ett tag, stirrar rakt fram och funderar lite så fattar jag ingenting."

; Sigur Rós

Jag borde plugga.
Jag borde jag borde.
Men gör så mycket annat istället.

Lägger ner livet en stund nu.
God natt.

; Man blir jävligt tjock om man äter så mycket pepparkakor som jag gör just nu

...

; Med inövade svar lyckas vi täcka varandras ryggar

Har jag glömt att berätta att Yersinia åker på turné den 14 maj tillsammans med Cedron? De börjar den 14 i Uppsala tillsammans med Domarringen. Helt underbart, kommer inte överleva.
De är så fantastiska, tack för att ni finns.

Blev en ganska fin valborgsafton med pärlplattor, mat, mat, mat och mer mat. Dock, ingen Harry Potter. Men sitter och tar igen det nu, har hamnat i någon slags Harry Potter-period, det är ganska mysigt.

Känns verkligen som att jag inte skriver om något vettigt.
Lägger av nu och tittar på Harry istället. Hej.


RSS 2.0