;I care for your heart but not for its beating

Är hemma från Skottland nu. Senaste veckan har inte varit så bra och jag har inte suttit ett dugg vid datorn men nu är jag tillbaka. Antar jag. Köpte massa fina skivor i affärer, och kläder, och böcker i massor. Tog mycket mycket foton och försökte smygfota alla snygga killar som sprang omkring på gatorna. Det var dock ganska svårt... Jag tror att de sprang för fort. 
    Det var fint att träffa bror min i alla fall. 

; You'll spend many nights alone

Fin bild i lagom lite fokus.
 
Det här blir sista inlägget innan vi åker till Skottland. Ska upp ur min säng och iväg om fyra timmar och det känns lagom bra. Borde väl kanske egentligen lägga mig ner och sova, jag önskar att man kunde ringa och beställa sömn som man beställer snabbmat. 
    Inte för att jag någonsin har gjort det, 
    det känns som en brist i min uppväxt, 
    så nu lovar jag mig själv att det är det första jag ska göra när jag har flyttat till min första egna bostad. 
    Beställa snabbmat. 
 
På tal om att flytta så flyttar jag in hos mormor nu i vinter. Ut ur det här huset och in i en liten lägenhet. Trappuppgångar, laga egen middag, boka tvättstuga och inte spela för hög musik. Men även bredare säng, större rum, mer egen tid och närmre till stan och skolan. Bor även där helt gratis (tack mormor och tack mamma). Det känns ju inte helt fel. 
    Det ger mig mycket tankar på vad jag ska göra efter gymnasiet, för jag kan ju inte bo hos mormor hela livet. Har haft tankar på att flytta ut efter gymnasiet, börja plugga någon annanstans, eller kanske inte plugga alls..? Jag skulle i alla fall vilja ha något helt eget, en liten lägenhet någonstans antingen i Uppsala eller i någon annan stad. 
    Jag har ingen aning. Jag har inte planerat någonting. 
    Det känns fortfarande som att jag är 13 år och att jag inte behöver tänka på sånt än. 
    Men när man är 13 tänker man inte på att det faktiskt bara är 5 år kvar innan man är tvungen att börja bry sig. Det gjorde i alla fall inte jag, jag vet inte hur det är med alla andra. 
    Som det känns just nu skulle det vara ganska skönt att vara 13 år igen. 
    Fast det ska bli skönt att kunna bestämma över sig själv och vad man ska göra med sitt liv. EXAKT ALLTING. Att ingen annan har någon makt över det jag vill. 
 
På tal om det har mamma gått med på att jag ska få pierca mig. Nu på fredag om en vecka ska jag gå till Darkwell i Uppsala och boka tid. Och jag är så glad att jag inte behövde vänta tills min 18-årsdag. Jag tror att mamma också fattade att det inte var någon mening att säga nej längre, jag skulle ju ha gjort det när jag fyllt år i vilket fall som helst. 
    Så efter Skottland blir det piercing. 
 
Jag borde sluta skriva långa, livsbejakande inlägg här.

; I'd cut a big fat giant hole to fill with gold and light

Håller på och packar nu. Ska inte ha med mig mycket grejer, vi är ju bara borta i fem dagar. 
    Sprang runt och tog lite bilder på mitt rum nu innan jag rensade kameran, tycker att det har varit lite dåligt med bilder de senaste dagarna. Det har mest varit gifs och min blogg kan ju inte bara bestå av såna. 
 
Började lyssna på Johnossi igår igen. 
    Kom på att de är sjukt bra. Kom på att de håller på och spelar in ett nytt album. Då blev jag väldigt glad. 
 
 
 

; Sluta dröm om det ljuva livet

De här två underbara ska jag se. Henrik i december i Linköping och Håkan i sommar, vart han nu kommer att befinna sig. Stockholm och Göteborg och en massa andra ställen. 
    Ibland känns livet lite mer värt att leva och framtiden känns lite ljusare och det gör ont för man känner alldeles för mycket.

; Mewithoutyou

Har återigen bestämt mig för att börja lyssna på ny musik och försöka vidga mina vyer. 
    Det går sådär. Lyckas aldrig riktigt fastna för något nytt, hänger ofta kvar i gamla spår.
    Måste mata mig själv med musiken i flera veckor eller månader för att fastna.
    Det här är i alla fall omslaget till Mewithoutyou's senaste skiva, "Ten stories". Ganska mysiga.  
 
Idag var det egentligen meningen att jag skulle plugga. Men, jag lyckades inte få med mig grejerna hem, så idag kör jag på en icke-plugg-dag. Jag ska inte plugga alls. 
     Kanske inte världens bästa grej att bestämma sig för, men nu orkar jag faktiskt inte. 
     Funderar på att erbjuda mig att laga middag istället. 
 
Vill flytta hemifrån så badly. 

; Jag är tystnaden och vinden

Vill ni inte läsa en emoblogg får ni väl leta efter en som inte är det då.
 
Fick igår reda på att Henrik Berggren spelar i Linköping den 4 december. Biljetter släpps om några veckor och inget kan stoppa mig. Jag måste dit. Jag har väntat på det här i snart tre år. Så nej, ingenting kan hindra mig från att äntligen få se honom.
    Det gjorde kvällen igår väldigt bra. 
 
Den här dagen var mindre fin, mest skit hela tiden. 
    Upplyftande saker: Franskaprovet gick helt okej och hade bra sällskap på bussen hem.
 
Lyssnar på Kent i köket. Är helt själv hemma. Ska nog börja med uppgiften som ska vara klar tills imorrn. På söndag åker jag till Skottland i fyra dagar. Då är det nog bäst om det mesta är klart. 
 
"Jag är bara så less på att vara mig."

; Min katt är bättre än din katt

Utsatte min katt för detta nu idag.
  
Kort men tråkig och intensiv dag idag. Nu ska jag försöka plugga igen allt som jag har skjutit upp under alla de här dagarna. I övermorgon är det prov, jag har inte ens tittat på det jag ska kunna men ändå är jag helt lugn. Det måste vara något fel på mig. Här även inlämningsuppgift tills på torsdag och en redovisning på onsdag. Den har jag inte heller ens börjat på. 
    Är för övrigt helt själv hemma tills klockan sju ikväll. Det är väldigt skönt. Regnar gör det också och grått är det ute, så resten av den här dagen/kvällen har nog ändå förutsättningar att bli ganska fin. 
    Ikväll är det också "Torka aldrig tårar utan handskar". Tills dess ska jag vara klar med allt.

; Jorden vill spricka, det är lava överallt

Haft en i allmänhet ganska dålig dag. Har inte gjort någonting av det jag egentligen skulle göra och jag har absolut ingen inspiration till att skriva någonting alls här. Kommer inte på något bra över huvud taget, ingenting vettigt alls. 
    Har mest lyssnat på brutal musik hela dagen. 
    Bäddade min säng. Det är jag stolt över i alla fall. 
    Det är ju en framgång bara det. 
 
Jag hittar en hel del fina tumblr som jag följer. 
    Kolla gärna på dem, de innehåller dock en hel del gifs så de kan vara lite sega. 
 
http://popskadad.tumblr.com/
http://sofuckingphysical.tumblr.com/
 
http://robinnorman.tumblr.com/

; För mig var hemma aldrig ett hem utan dig

Jag har inte haft tillgång till en dator på ett par dagar nu. Har varit helt off allt på internet, har varit ganska skönt. 
    Igår var jag på spelning i Uppsala som jag var helt opepp på men som jag gick på i alla fall. Det blev bra till slut, även fast det inte kändes bra i början. 
    Det är bra att man har bra vänner också.
    
Jag har jättemycket att göra i helgen så jag känner på mig att jag inte kommer göra någonting. Det brukar bli så, ungefär.

; ARG

Arg och så. 
    Det blev en helt oredigerad bild nu bara för att jag orkar inte. 
    
Jag är så otroligt trött på allt.

; Vertical labret

Om ni inte visste det så är det såhär jag vill se ut. 
    Det lilla jag kan ändra med mig själv. 
 
Köpte en skiva med Caesars Palace idag. Måste vara en utav de mest värda saker jag har köpt. Den kostade 15 kronor och är hur bra som helst. Älskar alla låtar. Åh usch vad fina de är. 

; Kvällsfilm

Den här ska jag kolla på nu. Blev så himla glad när den kom hem i brevlådan. 
    Hej obehag och sömnlöshet, älskar dig. 

; För alltid, en förlorare i svartbäckens famn

Jag tittar på det här videoklippet om och om igen. Det är så fint att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är en av de starkaste sakerna jag har sett. Publicerade det i inlägget här nedan tidigare idag. 
 
Idag blev jag förvånad över mig själv, jag satte mig faktiskt ner och gjorde något som hade med skolan att göra. I två timmar satt jag och skrev på ett arbete. Det är ovanligt för att vara mig nu för tiden. 
    Men nu ska jag lyssna på musik och mysa på mitt rum. Det har blivit ganska mysigt nu, faktiskt. Har satt upp en ljusslinga, så nu lyser det fint. Skrev ut lite fina bilder idag också, så det börjar bli riktigt fint.

; Varje gång jag läser ditt brev

Domarringen.
 

; Fighters don't quit and quitters don't fight

Höstpromenad med min lillasyster. Ser ut som en riktig nazist på järnvägsbilden. Fin promenad med mycket bilder. Nu - Markus Krunegård.

;

Dagen kommer spenderas på det värdelösa sätt som alla helgdagar spenderas på. Det vill säga jag kommer inte plugga någonting. Även fast jag verkligen behöver det. Jag skiter i allt just nu. 

; Samma nätter väntar alla

Ikväll började jag lyssna på Markus Krunegård igen. Tiden backade ungefär tre månader. Jag var tillbaka med kravallstaketet i bröstkorgen och Herr Krunegård ett par meter framför mig. Med mina fina vänner vid sidan och såpbubblor i luften. 
    
Pratar med en vän. Och undrar varför utseendet är så himla viktigt nu för tiden. Att det dominerar vissa människors liv. Det är så fruktansvärt synd eftersom att det inte ens är en del av ens personlighet. Man kan inte göra nåt åt hur man ser ut. Man kan fylla ansiktet med botox eller täcka det med flera kilo smink, men man kommer ändå alltid se ut som man gör. 
    Man slösar så mycket energi på att tänka på hur man ser ut, på hur andra ser ut, på hur andra ser på en ...
    Jag kan inte säga att jag är särskilt bra på det där. Jag tänker också alldeles för mycket på hur jag ser ut. Det gör nog alla. 
 
Ett dåligt beteende kan man ändra. 
    Utseendet går inte att ändra. 
    Varför lägger vi så mycket energi på en sådan oväsentlig sak?

; Jag tog en roll när du blev sjuk (en roll som krävde hårdare hud)

En bild från idag när jag fick sitta själv på ett staket och lyssna på Broder Daniel. Ingen ville sitta och lyssna med mig. Men jag tvingade lillasyster att ta lite bilder i alla fall. 
    Firade mammas kusins 50-årsdag. Tårtor av alla dess slag och bakelser över hela köksbordet. 
    Tittade på två filmer när jag kom hem och har låtit alla konstiga tankar vandra till de bortglömda delarna av mitt medvetande och där tycker jag att de kan stanna. 
     Funderar nämligen på att titta på en till film. Blir kanske Brokeback mountain, för att fortsätta på en inslagna banan efter Patrik 1,5. Jag tror att jag gillar att bli arg när jag tittar på film eftersom att jag tittar mycket på filmer där folk diskrimineras av samhället på grund av sin sexuella läggning. Det är intressant att bevittna vilken fullkomligt efterbliven värld vi lever i. 

; Man glömmer att nätterna är korta och sömnen den bedrar mig med min hjärtesorg

Värdelösa, värdelösa, värdelösa dag.

; Why is it so we die just as copies, if it's so we'rn born originals

Idag är det en sån här dag. 
    När man bara ligger på rummet och lyssnar på Broder Daniel. 
    När ingenting egentligen spelar någon roll. 
 
Avgår nu.

; Vi andas, tänker, känner samma sak

I två och en halv timme har jag hållt på med ett arbete. Har inte kommit särskilt långt. 
    Men tanken på att jag ikväll ska få se sista Harry Potter-filmen har hjälpt mig framåt. 
    Det och mariekex.
 
Jag har väl egentligen inte så mycket mer att bjuda på än den informationen och denna webbkamerabild utan färg med hög kontrast och en stark lampa i ansiktet. 

; Martin Sköld

Uppmärksammar Martin Skölds födelsedag. 
    Bild från 28 juli, den enda bra bilden jag fick på honom då han mest höll sig på andra sidan. Men han röjer på ganska fint på basen. 
 
Grattis på dig.

; Lycka

Det här blir min tisdagskväll. 
    Fick beskedet att jag kunde låna "Torka aldrig tårar utan handskar" idag på skolbiblioteket (tack gode gud för bibliotek..!) och gick även hem mina tre filmer idag. Detta kommer bli en underbar kväll. Dock vet jag inte vad jag ska ägna mig åt, film eller bok. Men läsa ska jag i alla fall, med tanke på att serien börjar på måndag, den som är byggd på boken alltså. Tills dess SKA jag ha läst ut den, det har jag har sagt till mig själv. Borde inte vara så svårt, egentligen. 
 
Men för att kunna genomföra detta måste jag nu plugga så att jag röjer undan det mesta för ikväll. För sen ska jag inte bry mig alls. Åh livet ibland. 

; There is no time for us

Får alltid en massa tid över när jag har sovmorgon. Det finns dessutom inte så mycket att göra på morgonen. I många dagar har jag tänkt att jag ska gå ut och fotografera, för nu finns det så himla mycket inspiration. Jag pratar inte bara om alla färger, jag pratar om allt grått också. Det är det jag älskar mest med hösten, allt det där gråa, som alla säger är deprimerande. 
    Jag är en av de där konstiga människorna som tycker om det gråa. 
 
Igår hade jag filmkväll med mig själv. Det vill säga jag tittade på min nyinköpa film "50 first dates". Den filmen är så mysig. Egentligen är det inte en forever alone-film men jag körde på det i alla fall. 
    Idag hoppas jag även att mina andra filmer kommer, de som jag har beställt från nätet. Båda Jägarna-filmerna (<3) och Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Det var ett tag sedan jag såg den nu, kommer filmerna idag ska jag kolla på den ikväll. ÅH HOPPAS. 
 
Här är en mycket fin video. 
 

; We don't care what you say about us

Jag var uttråkad så jag gjorde en gif. Min specialitet nu för tiden. 
 
Jag kom hem från skolan idag, åt och somnade. Orken till att göra någonting över huvud taget har helt lämnat min kropp och den ser inte ut att vilja återvända. 
    Ikväll blir det filmkväll.

RSS 2.0