; Jag önskar allt kunde stanna nu, jag behöver tänka, jag behöver lite tid / allt är likadant, går runt och runt, om och om igen


Stiliga män i kostym.

Har nu lagt över hela Kentboxen på mobilen så jag har musik för livet ut. Tack pojkar.

Snart beger vi oss även in till stan för att mamma och min bonuspappa ska gifta sig.
    Låter bra.
    Har fått den ädla uppgiften att fotografera dem så det ska bli trevligt.
    Och nej, det är inte så mycket ett bröllop som en vigsel, det blir ingen fest och inga fina klänningar och ingenting. Det blir INGENTING. Det blir bara något slags överlämnande av ring och grejer. Sen ska vi äta på någon restaurang och det blir i princip hela firandet.
    VÄLDIGT. SKÖNT.

Nu blir det Kent. Igen.

; Fyll mig med luft igen, gör mig synlig / du får gärna avsky mig om det gör mig tydlig igen


; När man var liten och allt inte var sånt jävla kaos hela tiden



Jag kommer ihåg när man satt och spelade på den här sidan. HELA TIDEN.
    Har minnen från när jag sitter hemma hos pappa med mina två syskon och spelar "Jakten på den stora nöten" eller "Kasta skit". Detta var min barndom när jag var hemma hos pappa.

Satt för övrigt uppe till klockan fyra igår natt och återupplevde gamla barndomsminnen på den här sidan. Spelade "Kasta skit", "Flygjakten", "Bolibompaspelet (som inte var på den här hemsidan, men ändå) och "Höns i värptid".

Sitter nu och spelar dessa spel återigen och färgar håret gör jag också. Det blåa har ju blivit grönt och blont och allt som det absolut inte ska vara, så jag tänkte att jag skulle smälla i färgen lite tidigare än det var tänkt. För jag har lite tråkigt idag.

Väntar på att KENTBOXEN ska komma! Hallå, beställde den i måndags. Man kan aldrig lite på posten.


; Jag vet du klättrar väggar som du inte trodde fanns, just när du trodde allting hade fallit ner på plats


Kungen.

Denne man får jag återse om knappt sex dagar. Sex dagar. Den 5 juli 23.30 är det dags igen, på Putte i parken, då kommer jag stå där och få se honom, ÅTERIGEN. Det är värt varenda krona, vartenda öre, för Thåström är Thåström. 
    Och det han gör är.. Bortom orden.
    Det finns inga ord för det. 
   
Det är.. något alldeles mäktigt över allt han gör.

Sex dagar kvar.

; Iain Duncan


Nu är det såhär.
    Iain Duncan lämnar We butter the bread with butter. 
    Jag vill gråta. På riktigt.
    Först Tobi (men han verkade ju lämna bandet bara för att han själv ville det), men Iain skrev jättelångt på facebook varför, och det verkar som att han har anledning till att göra det.
    Men i alla fall.
    Det är en butter mindre.
    Det är en bandmedlem mindre.
    Och det är en spricka mer i bandet. 
 
De håller ju för fan på och gör ett nytt album. ETT ALBUM. Deras tredje album. De kan inte bara lägga ner det? Och egentligen skulle Iain följt med och spelat på deras sommarturné, fått ta farväl av fansen, men bandet bestämmer sig för att sparka ut honom. VARFÖR?!
    Ja, jag är jätteledsen.

De kom till Sverige i februari, men jag kunde inte gå.
    Kommer de någonsin komma hit igen? Kommer jag få en andra chans?

Kommer We butter the bread with butter finnas kvar?

; TjockisTV > LCD-TV


Hittade honom på garagevinden.
    Nu blir det Broder Daniel Forever resten av kvällen.

; Lyssnar, stel och fastspänd, och när paniken bryter ut ler du svagt och viskar till mig Du är värd att dö för


Kunde inte riktigt vänta. Beställde precis Kentboxen, den kommer nog hem till mig om några dagar.
    Jag är så glad nu..! Den är så otroligt fin att jag knappt tror att det är sant, (och det bästa är att jag behöver bara betala 100 kronor för den, busbus säg det inte till någon).

Igår natt lyssnade jag på Isola tills klockan var tre på morgonen och jag har fortsatt att lyssna på den nu, hela dagen. Har även börjat läsa Liftarens guide till galaxen och hittills är den väldigt väldigt konstig. Men jag har bestämt mig för att läsa klart den i alla fall.

Jag sitter här och längtar längtar längtar tills den 28 juli. Ska köa hela dagen med mina fina vänner och min lillasyster och sen SKA jag stå längst fram och se Kent.

; Är du lycklig nu? Har vi tid innan allting tar slut.


Var hemma hos min vän i helgen. Firade våra födelsedagar, åt godis och lyssnade på hennes Kent-box (som jag också ska köpa om några dagar hade jag tänkt. När jag har pengar, får i värsta fall bli efter Putte, har ingen aning om hur mycket pengar som kommer gå åt där borta..)

Annars sitter jag mest och lyssnar på Isola. 
    Det hade jag tänkt fortsätta med nu.

; Väst


Tänkte bara visa ett utav mina senaste inköp på Myrornas; den här underbara västen.
   
Får inte nog av den, kan knappt ta den av mig.
    Har till och med flyttat mina pins från min favoritjacka till den här västen, så mycket tycker jag om den. 
    Pratade ju lite om second-hand i mitt förra inlägg och det är guld. Förstår inte vad folk har emot det.

; "Det är inte folk som hatar oss, det är vi som hatar folk"


Gillar min ständigt växande filmsamling. Såklart har jag bara bra filmer. Varför ska man köpa på sig en massa dåliga filmer?
    Senaste inköpet skedde idag, spenderade 150 spänn på Broder Daniel Forever och The commitments. Snubben i CD-butiken är grymt schysst och är man snäll mot honom så prutar han ner priset galet mycket. Båda filmerna kostade 99 kronor var egentligen. Sånt gillar vi.

Spenderade dagen med en vän och vi gick runt i staden och hängde vid bryggan och åt glass och jag köpte även Liftarens guide till galaxen, alla fem volymer, för bara 10 kronor på Myrornas. Älskar återanvändning. Förstår inte vad jag hade emot det förut, det är helt underbart.
    Jag ska ta och ta tag i den här boken jag läser också, Simon och ekarna, så jag kan påbörja alla andra böcker jag har hemma. T.ex. Hannibal-serien, känner att det är dags att påbörja de böckerna nu snart.

(Ska även säga att The dark knight inte är min, det är en film jag har lånat av en vän. Men den får stå med mina andra filmer ändå, så att den inte känner sig så ensam.)

; Ser du något bakom molnen / Känner du lyckan genom sorgen / Jag har inget mer än mina tankar


Födelsedagspresent från min allra bästaste storebror.

; Dom viskar: Du är tidlös men de menar omodern, en elakhet som blir den ultimata komplimangen


Fotograferade min lillasyster igår, bilden på inlägget nedanför är på hennes ben.
    Blir alltid glad när jag får en chans att använda kameran.

Har insett att jag måste jobba i sommar. Jag måste ha pengar. Så nästa vecka tänkte jag jobba hela veckan, för att förbereda mig för Putte i parken den 4-7 juli. Jag måste som sagt ha pengar, annars går alla mina pengar till festivalen och jag vill ha lite att leva ett vanligt liv på också.

Gjorde så himla mycket saker igår men det känns ändå som att jag fortfarande har hur mycket som helst att göra. Det blir bara mer och mer. Det tar aldrig slut, tar det någonsin slut? Ska man aldrig få ta det lugnt?

; Du står i frontlinjen igen, allt allt allt kommer till den som vågar vara rädd


Jag knuffas tappar andan och regnet vräker ner.

;



Bilderna är tagna av mig idag. Bandet heter Sarracenia, bandpage på facebook har ni här: https://www.facebook.com/SarraceniaBand

Dagen var som sagt grym. Har förut förstått att jag tycker om att fotografera men det var först nu som jag upptäckte hur mycket jag verkligen tycker om det.
    Det ska bli grymt kul när de har sin första spelning, då kommer jag vara framme med kameran. No doubt.

Imorgon blir den första dagen på länge på det här lovet som jag faktiskt inte har någonting alls att göra. Sedan drar det igång igen; träffa vänner, fira födelsedagar, gå på konsert och fira midsommar. Knappt en vecka senare är det dags för festival. Juli rullar på och snart är det Kent på Uppsala slott.
    Hoppas att det händer lite roliga grejer i Uppsala under den här tiden, det vill säga att det blir av lite roliga konserter så att man får slå av sig lite energi.
   
Om inte annat ska jag själv spela den 12 juli, inte särskilt röjigt men kul. Har gjort en hel del nya låtar. Så det blir hur bra som helst.

; Sarracenia

Asvärd dag. Fler bilder finns här: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3564781438986.2140029.1256397300&type=1

; Jag mötte två systrar, de hette Isis & Bast.


Har ju gjort detta tygtryck på jackan för hand. Det var väldigt mysigt, måste jag säga. Jag älskar den här jacka bara mer och mer för varje dag. Påminnelse till mig själv: Sy fast BD-märket lite bättre nästa gång. Det håller redan på att lossna.

Om ett ex antal timmar ska jag åka till stan och fota bandet. Det kommer bli så jävla kul. Frågan är när jag ska ha tid att läsa alla mina böcker när jag har så mycket saker för mig om dagarna...

Man lär sig att det ordnar sig, man lär sig att man klarar sig på nästan ingenting till slut / jag är beredd låt dom komma nu


Det har varit dött här väldigt länge nu.

Sommarlovet har inletts hos min kära vän. Hela helgen har jag varit där och det känns som att jag har varit hemifrån i flera evigheter, men det har ändå inte varit så länge.
    Hon fick uppgiften att klippa mig. Det blev så fint.

Har fastnat för Kent. Igen. Det kommer i perioder. Nu kan jag helt enkelt inte sluta lyssna på senaste skivan. Den blir bättre för varje gång man lyssnar på den. Man uppskattar melodierna och texterna mer och mer för varje gång man hör dem. Och jag längtar mer och mer till den 28 juli då jag ska se detta band. På riktigt. 
    Man förstår inte riktigt att de finns på riktigt förrän man har sett dem framför sig. Det är hemskt att säga så, de är ju människor som alla andra, men det är verkligen så det känns. Det kommer bli så fint.

Imorgon ska jag fotografera ett band. Inget känt band. Några kompisar. Men det ska bli riktigt kul. 
    Senare i veckan kanske jag träffar en till vän.
    Det gäller att ha planer för att inte bli galen.

;


Detta råkar då alltså vara framsidan till filmen jag ska kolla på nu. Eller, kolla på och kolla på, jag tänker ha den som bakgrundsljus medans jag håller på med annat. På datorn, t.ex.

Så har sommarlovet börjat. Jag känner redan nu att man har längtat efter det så mycket men när det väl har kommit blir man lika besviken varje gång. Redan nu känner jag sommarlovsångesten tränga sig på.
    Nu har man i alla fall beställt tågbiljetter till Karlstad och Putte i parken den 3 juli. Så, det blir asbra.
    Nu: film.

; Har jag ett liv? - Nej jag bara läser konstant.

Innan jag beger mig till skolan tänkte jag att jag skulle skriva någonting här.

Jag satt ju uppe hela natten igår så nu är jag sjukt trött och vill helst av allt bara stanna hemma hela dagen. Men jag måste ju åka till stan och fika med klassen och gå till Grand och hämta ut min jacka (!!!). Den har legat där huuur länge som helst nu, hoppas att de inte har tappat bort den vid det här laget.. 
    I alla fall så har jag nu läst ut två böcker sen i fredags, dessa lånade jag på biblioteket med förväntningen att jag skulle ha dem över sommaren och lämna tillbaka dem den 27 augusti när inlämningsdatumet var. Blev det så? Nej. Det blev att jag läste ut dem på en helg, SITTER JAG BARA OCH LÄSER ELLER HAR JAG ETT LIV ENS.

Nä, nu är det dags för mig att springa ner och ta på mig skorna och bege mig till skolan. Det här kommer nog bli en ganska lugn dag. Så. Skönt. Perfekt avslutning innan sommarlovet.


; Samma nätter väntar alla, utan dig är alla kalla / långa mörka utan sömn, du ligger med nån annan tönt


Lång natt. Lång lång natt.

Jag låg och läste min bok om Förintelsen. Då ville jag inte sova.
    Nu läser jag inte min bok längre och då kan jag inte sova. 
    Fuck logic.

Måste sluta göra nattliga inlägg, det blir ju ändå inget av dem liksom. Blir ju bara att jag sitter och skriver en massa skit. Och skit är inge kul eller?
    Funderar på att sitta uppe tills solen går upp. Jag vaknade klockan tre en natt för några dagar sedan och det var ljust ute. Helt sjukt. Jag borde kunna klara det, eller? Det skulle vara mysigt.
    Och imorgon har jag ändå ingen skola. Jo, vi ska fika med klassen. VÄRT. Fet sovmorgon och goda bakelser.
    Och på tisdag slutar skolan och jag ska chillgrilla med ITG-folk i en skog i Almunge. VÄRT?! Ska även utföra mitt första fotojobb då (ehe, "jobb"). Men ser fram emot det galet mycket. På onsdag träffar jag antagligen två vänner och planerar PUTTE I PARKEN SOM ÄR OM TYP TRE VECKOR?! HELT GALET.
    Sen.. ska jag nog bara läsa och njuta av att inte ha någonting att göra.
    Tills det gör mig vansinnig, vilket inte brukar dröja mer än några dagar in på sommarlovet.

Som sagt, det blir bara att jag skriver en massa skit. Vem bryr sig om vad jag ska göra de kommande dagarna? Men, tyckte det var kul att jag faktiskt hade lite planer, för en gångs skull.

För lite mer ovärd information kan jag berätta att min bror kom hit idag på spontanbesök, han har ju tagit studenten och allt så han är ju ledig redan den jäveln, och han lärde mig att kasta frisbee. Det var askul, och skitjobbigt. Och asvärt. BARA SÅ ATT ALLA VET SÅ HAR JAG VÄRLDENS BÄSTA STOREBROR OKEJ?!
    Och det är SÅÅ komplicerat att kasta en run plastmojäng i luften, men jag är efterbliven och retarderad och allt man kan vara så det är svårt för mig, okej. Men jag lärde mig och det var fett kul.

Förresten, bilden på Markus fick mig att gå under lite grann.

;


Snabb som en vessla.

Åker och tittar på när lillasyster har spelning om tio minuter.
    Tänkte att jag skulle hinna lägga upp två bilder här. Värdelösa bilder. På mig. Och boken jag läser. Den är väldigt bra och jag finner mig läskigt besatt och intresserad av tortyr och olika tortyrmetoder. Vem vågar umgås med mig efter att jag har läst den här boken..?

När jag kommer hem måste jag baka en paj. Imorgon ska vi tydligen träffas i en park, alla i klassen, och fika. Ganska trevlig avslutning på ettan. Faktiskt. Efteråt ska jag gå och hämta min jacka som just nu befinner sig på Grand, där den har varit de senaste två veckorna. Har gjort ett fint tygtryck på den, bild hamnar här när den är hemma.

Nu måste jag springa ner i hallen och ta på mig lite skor, för nu ska vi tydligen åka.

; I'm all busted up, broken bones and nasty cuts / accidents will happen but this time I can't get up

Kände att det var dags för ett kvällsligt, bildlöst inlägg. (okej jag misslyckades, det blev en bild lite längre ner)

Jag kommer sitta vid datorn resten av kvällen och halva natten nu. Det vet jag. Ikväll var inte en kväll för läsning om tortyr och posttraumatiska syndrom. Det var mer en kväll för att återuppleva sommaren 2011 då min enda vän var datorn och jag spenderade hela nätterna vid den.
    Inte läste jag mycket då inte. Jag satt mer och pratade med konstiga människor på emocore och omegle. Men det var ju ett sätt att roa sig också när man inte hade något liv. 
 
Sitter och peppar och får flashbacks med Green day. OTROLIGA flashbacks. Förstår inte hur de kan ha betytt så mycket för mig under åttan. De var allt. De var min värld. Så fort någon nämnde något med Green day gick jag i taket och kunde prata om dem i flera minuter utan att någon egentligen brydde sig om vad jag sa.
    Höll på att börja gråta när jag skulle få se dem på Ullevi. Jag hade krypit dit på mina bara knän om det var enda sättet att ta sig dit. Tur att det finns tåg. Och tur att jag hade min vän och pappa som ställde upp på oss.
    Jag hade nog inte klarat av att träffa Billie Joe under den tiden. Nu hade det väl varit lite lugnare, antar jag.. Då var jag helt hysterisk. Det hade ju inte fungerat alls.

Men hallå, han ser ju inte dålig ut?

Kommer de till Sverige igen lär jag ju ändå gå och se dem tror jag.

; Why are you alone wasting your time / Well I'm a waste like you, with nothing else to do, may I waste your time too?


Har inte hänt så mycket här på några dagar. Har inte hänt så mycket någonstans på ett tag måste jag erkänna. Jag har gått i skolan och gjort vad jag ska men även ingenting alls. Jag har fått reda på lite betyg i ämnen som jag inte bryr mig om och betyg i ämnen som jag bryr mig om. Jag har blivit arg på mina lärare och velat kasta papprena i deras ansikten.
    Men annars har det varit lugnt.

Det ska bli så skönt att sluta nästa vecka. Idag köpte jag nya böcker (fyra stycken, 50 kronor) och har även börjat läsa boken om tortyr som jag lånade från biblioteket häromdagen. Jag bara läser och läser och det finns inget slut på det. Hela sommaren har jag på mig att läsa, och det ska jag göra också, för jag har så grymt mycket böcker just nu.
    Ska även avsluta min brors studentpresent och försöka göra lite nytta, inte bara ligga i soffan hela dagarna och läsa mina böcker, även fast det är vad jag egentligen vill göra mest av allt.
    Ska försöka umgås med lite människor nu också.
    Och imorgon måste jag baka en paj. Roligt med måsten. Nej. Inte.

Dessa ska bli trevliga att sticka ner näsan i senare.

: Bloodshot deadbeat and lack of sleep, making your mascara bleed / tears down your face, leaving traces of my mistakes


Jag orkade verkligen inte leta upp en bild på gamla Green day, även fast det bara är dem jag lyssnar på nu för tiden. Jag tänker inte bli lika nördig som jag var i åttan, men nu när jag har börjat lyssna på dem igen så måste jag säga att jag kommer nog aldrig kunna släppa dem helt, de är sjukt bra.
    Måste komma ihåg att lägga in lite Green day-låtar på mobilen igen. Börjar faktiskt sakna dem lite smått nu.

Dagen var varit lång och det har varit ganska fint. Tur med vädret, i alla fall på förmiddagen. Broder min var fantastiskt tjusig och såg väldigt glad ut, hans klass var fin och det var grymt mycket folk vid skolan. Jag sa tidigare att jag skulle lägga upp bilder från dagen och det får jag nog faktiskt ta och göra imorgon eller något för just nu är jag så fruktansvärt trött att jag inte orkar någonting känner jag.
    Men, man kan alltid skriva på bloggen.

Nu hoppas hoppas HOPPAS jag verkligen att han kommer in på Dundee! Alla hoppas på det, alla räknar nästan med det. Så nu gäller det, vet ej när han får betygen men jag tror att det har gått bra för honom. Han är inte dum i huvudet, min kära bror.

Som sagt, bilder kommer imorgon, men så här så jag ut (i alla fall övre delen av mig) innan vi for iväg till Katedralskolan.

; I don't have fun and I hate everything, the world owes me so fuck you/life's a bitch and so I am the world owes me so fuck you


Har inte tänkt på hur länge sedan det var jag lyssnade på Green day. De var ju trots allt mitt liv i åttan. Jag hade kunnat ge vad som helst för att få träffa Billie Joe på den tiden. Nu är det väl inte lika aktuellt längre men det är mysigt att lyssna på gamla Green day-låtar och minnas tillbaka (särskilt när man kan hela texten utan att ens behöva tänka...)
    Just nu går Nimrod i stereon och jag sitter och försöker bli pigg.

Varför är jag ens uppe nu? Det är något fel på min kropp som gör att jag vaknar när jag inte borde vakna. Jag borde vakna om typ två timmar. Men så bestämde jag mig i alla fall för att sätta mig vid datorn, det brukar pigga upp en.
    Idag tar ju bror min studenten. Jag är lite nervös men han borde vara mer nervös. Men han är inte en sån som blir nervös över såna här saker. Det är lite konstigt. Men han är lite konstig. Det är därför jag gillar honom.
    Bildbomb kommer det säkert bli senare på dagen. Eller imorgon. Vi får helt enkelt se.

Den här låten ger mig fina flashbacks och texten är så otroligt sann.

;


Resultatet.

; Varför får jag inte på mig dina blåjeans? Varför får jag inte på mig dina blåjeans?


Min blogg har fått äran att vara den enda hemsidan som får se preview på min hårfärgning. Hoppas verkligen att det blir blått och inte grönt eller något sånt.

Har verkligen inte haft någon lust att skriva någonting här. Men nu blev det så, skrev ju inte ens när jag hade blonderat håret. Så det missades.
    Men jag hoppas som sagt att det blir fint, då min käre bror tar studenten imorgon. Jag ska försöka ta sjukt mycket bilder då, om det blir några bra kommer de hamna här, det kan jag lova.

Helgen bestod mestadels av hårfärgning, Hannibal och att ligga i en gigantisk säng (gjord av två sängar) och titta på film. Otroligt fint och otroligt mysigt. Vi glodde igenom alla fyra filmerna och just nu känner jag att jag skulle vilja titta på När lammen tystnar en gång till. Den var grymt bra, brutal och obehaglig. Men det var alla filmer, brutala och obehagliga. Så himla bra.
    Jag får nog helt enkelt ta och roa mig med en annan film, något måste jag ha att göra tills hårfärgen ska tvättas ur. Vi får helt enkelt se när det blir.


; Det är ni som e dom konstiga, det är jag som e normal (det är ni som e som jag)


Vet att ni fullkomligt älskar mina gifs, även fast de är väldigt tråkiga, färglösa och väldigt ointressanta.
    Jag och min retarderade lillasyster hade väldigt kul, och den andra är från när jag är hemma hos mormor. Kände mig busig.

Var på Katte ikväll och lyssnade på Kattes manskör. Det var otroligt fint, de är så duktiga så, de små gossarna. 
    Det var verkligen väldigt fint.
    Konstigt nog känns det verkligen inte som fredag idag, undrar vad det beror på.

Imorgon hoppas jag att det går bra med mitt hår och klippningen och allting, ska genomgå en heeel förändring. Hur det än blir så blir det nog bra. Hoppas på att få vara glad och må bra med mina fina vänner. Åh, mina vänner, de är så fina.

;


http://livsillusioner.blogg.se/index.html hade lagt upp denna på sin blogg. 
    Så otroligt fin video.

2.47 <3

RSS 2.0