; Såna som oss blir aldrig framme, ta min hand och kom så går vi vidare


Håret är blått/lila. Har hört att det blev fint.

Fotades i skolan idag. Fick sitta ner för första gången i hela mitt liv. Vilken händelse.
    Inte världens bästa dag så hejdå.

;


;


Har varit otroligt dålig på att uppdatera här. Bilden föreställer en jätteäcklig tårta som tillverkades i förrgår tillsammans med fem retarderade killar. Och den var mycket äckligare dagen efter.

Har gått första veckan i skolan. Har fått saker att göra. Har umgåtts med människor.
    Har äntligen köpt den blåa hårfärgen, som visade sig vara en helt annan färg än jag trodde. Men blått blir det nog. Glömde dock att köpa blondering i fredags så jag kunde inte färga nu i helgen utan det får bli imorgon. Men satan vad skönt det ska bli att få håret blått igen!
    Igår kväll kom pojken hem till mig så nu är min säng helt röjd. Brukar bli så, försök att sova två personer i en 90-bädd, det går inte utan att sängen blir röjd. Tog väldigt mycket fula (och fina) bilder imorse som inte ska läggas upp här, då tror jag att jag kommer bli mördad.
    Hela mitt rum luktar nu Axe. MUMS.

Min bror åker till Skottland den 2 september. OM EN VECKA. Det är inte klokt..! Sen kommer vi inte träffas förrän vid jul, eller någon gång i höst. Sen ska han bo där i fyra år. Det är inte klokt för fem öre. Detta innebär dock att jag kommer kunna flytta hemifrån i vinter. Det får mig att älska livet lite grann faktiskt. Det ska bli så grymt skönt.
    Dags att börja laga middag snart. För jag är duktig och gör mat till hela familjen. Mums.

De små små orden är svåra ord

(Blir ingen bild till detta inlägg, jag orkar verkligen inte leta upp en vettig)

Sitter nu hemma och ritar/tecknar/klottrar/målar.
    Påbörjade en bild för några dagar sedan, i en slags stil som jag aldrig har målat i förut. Det är ganska intressant, lite grann som en tecknad film med en massa färger. Hoppas att det blir bra, hittills har det gått okej i alla fall.

Första skoldagen:
    Vad hade man egentligen kunnat förvänta sig? Inte mycket. Det gjorde jag inte heller. Det var dock lite roande att se alla små rädda ettor krypa omkring längsmed väggarna i korridorerna och se allmänt bortkomna ut. Skrattade lite grann åt det, för man såg väl inte så överdrivet mycket bättre ut när man själv började gymnasiet. 
    I klassen har vi även fått en utbytesstudent från New York, hon verkar vara väldigt trevlig. Hon verkar inte bry sig så mycket om att hon inte förstår ett dyft av vad som sägs på lektionerna, hon verkar mest bara vara väldigt glad att få komma till SVERIGE och se hur vi har det. Kan tänka mig att det är mycket skillnader.

Resten av veckan är helt jävla full. Imorgon ska jag träffa folk på Genomfarten, vara med på killarnas rep och så vidare. På onsdag ska vi tydligen vara i skolan extra länge då vi ska börja med något projket på samhällskunskapen (det börjas direkt, ingen mjukstart) och på torsdag ska jag tillbaka till sjukgymnasten för att kolla vidare på mitt knä, ska även övningsköra då.
    Sen är veckan typ slut. Helgen.. Är lite uppbokad också. Träffa lite människor och jobba här hemma.

Vem orkar egentligen läsa all den här skiten?
    Nu har jag i alla fall fått skriva av mig,
    jag tvingar dig inte att läsa allt.

;




Fortsätt simma, fortsätt simma, fortsätt simma, simma, simma..

; En liten pojke i för stora skor säger: Jag ska nog lyckas!


1. Rakade av mig det korta håret så att det korta håret blev ännu kortare. Kanske lite för kort. Men det växer som ogräs så det är snart tillbaka. Lika bra att dra ner det ordentligt när man har chansen. Klippte även lite grann i resten av håret, finslipade lite så att säga.
2. En fascinerande apparat som vi har i vardagsrummet. Om den inte lät så högt skulle jag låta den gå hela dagarna. Den skulle aldrig stå stilla.

Jag har tjänat mycket pengar idag. Jag har klippt ogräs och vanligt gräs. Väldigt fint har det blivit. Och pengar har jag tjänat, så trots att jag inte får något studiebidrag så kan jag ändå köpa födelsedagspresenter och hårfärg och blondering till mig. Sjukt bra. För nu är det dags att färga igen, håret ser för jävligt ut. Det har sett för jävligt ut ett bra tag egentligen, men jag har inte orkat eller haft råd att färga. 
    Jag undrar hur mycket jag egentligen har sparat på att inte ha gått till en frisör på över ett år. Med tanke på hur mycket jag har färgat och klippt själv. Det är många hundralappar det, antar jag.

Har även rensat min gamla dator idag. Mormor ska köpa den av mig och då lär jag få lite pengar därifrån också. 
    Och det är ju så otroligt intressant att läsa om mig och hur lite pengar jag har.

Men idag är jag extra glad för min bror kanske kommer flytta från mormor i höst! Även om han inte flyttar till Skottland förrän nästa år så ska han flytta hem till en kompis det kommande året, och sedan åka till Skottland.
    Detta innebär att jag kommer kunna flytta hemifrån redan i höst. 
    Det skulle vara så otroligt skönt..!

Jag ska tvinga med mig min lillasyster ner till sjön och bada nu.
    Har inte badat någonting på hela sommaren känns det som.
    Jag är lite sämst.


; Det gör inte ont (så länge du är med mig)



Ytterligare två bilder från Kent. Förväntansfulla systrar framför scenen.

Har inte varit särskilt aktiv här på några dagar, har inte haft tillgång till en dator tillräckligt länge för att orka göra ett inlägg. Jag har varit på Gröna lund och jag har varit hemma hos pojken och sen har det inte blivit så mycket mer än det.
    Kom hem igår och imorgon börjar skolan igen. Skönt att det inte var i torsdags i alla fall, som det var för många andra.

För några dagar sedan såg jag inte alls fram emot skolan men nu har jag börjat se fram emot det faktiskt. Få tillbaka lite rutiner och så. Men även få tillbaka stressen och tidspress och tidiga morgnar.
    Den närmsta veckan ser ganska packad ut, jag ska träna och träffa folk och ha mig. Ska även övningsköra och försöka få ordning på mitt knä så att det kan sluta göra ont någon gång. Jag och han ska även fira en månad tillsammans på onsdag.

Nu ska jag köpa hårfärg och födelsedagspresenter. För jag är en duktig syster och flickvän, som snart kommer ha blått hår igen, jag svär. Jag är så trött på det här urblekta äckliga håret så nu häller jag snart i vad som helst för att få det blått.

; Don't buy the promises, 'cause there are no promises I keep, and my reflection troubles me, so here I go


Och så var det kväll igen.
    Imorgon bär det av till mormor via järnväg (nostalgin!!!) och på måndag bär det av till Gröna lund (NOSTALGIN!!), på tisdag ska jag till en läkare och undersöka mitt knä som jävlas med mig så att jag inte kan köra bil (...) och sen tillbringar jag ett par dagar hos pojken och SEN ÄR DET JU NÄSTAN DAGS FÖR SKOLA.
    Så från torsdag och framåt kommer jag nog ligga i någon slags koma och på måndag rycks man tillbaka till verkligheten igen. Det känns fint, det känns bra. Fast nej.
    Jag hoppas verkligen att tvåan blir bra för ettan har verkligen varit ett jävla helvete.
   
Till större delen iallafall, mycket har varit bra också.
    Jag hoppas kunna fixa mina betyg nu i tvåan i alla fall. Så otroligt missnöjd. Förstår inte vad som har hänt med mig, det handlar väl antagligen om att jag äntligen har skaffat mig ett riktigt liv, men det fuckar upp min skolgång. Mitt pluggande. Mitt skolliv.

Nu ska jag lyssna på nyfunna The replacements som faktiskt gör ganska bra musik. Fast jag kommer nog inte lyssna in mig särskilt mycket på dem. Bara några få låtar. Som ändå är mysiga.

; So I took what's mine, by eternal rights / I took your soul out into the night



Tillbringade natten och dagen med den här. Saken. Han sitter på min cykel, av någon anledning. Han utnyttjar mig till 100 %.
    Jag är alldeles för snäll.

Just när man kände att livet är ganska behagligt kommer man på att skolan börjar om ca 8 dagar. Och vad har jag gjort det här lovet, ingenting. Känns det som. Får lite ångest av att tänka på det. Så nästa vecka tillägnas mental förberedelse inför det kommande året. Det vill säga, jag kommer ligga i ett hörn på mitt rum och gråta.
    Och spendera tid med den där saken. Så kommer det väl bli ungefär.
    Saknar honom lite grann nu faktiskt.

Ikväll ska jag och min lillsyster kolla på svensk film och garva.

;


: Here comes a regular; am I the only one who feels ashamed?


Jag fullkomligt älskar Nalle Puh.

Igår natt var ganska kul. Även fast jag hängde med min lillasyster och hennes kompisar. Jag har inga vänner kvar, visst är livet underbart?
   
Typ. Eller inte.
    Vi åkte och badade (inte jag då, heh..) och jag moshade helt själv på landsvägen så jag ramlde och skrapade upp knät. Jag orkade inte tvätta såret så nu är det väldigt infekterat och jag orkar inte med det. Det gör väldigt ont. Men sånt händer.
    Sedan sov vi även i tält hela natten, och jag saknade Putte i parken, att sova i tält. Jag är sjukt taggad på att åka på festival igen, synd att man måste vänta ett helt år tills nästa gång. 
    Idag ska det målas. Och grejer. Jag är skyldig mamma lite pengar så det måste åtgärdas.

Lyssnar även på den här låten om och om igen. Den är fin.


;


Känner att jag inte riktigt orkar. Ni får Jake Gyllenhaal och Heath Ledger så länge.


;


; Det är då jag önskar att jag kunde hålla käften / tysta pessimisten bara vara din vän


Nu får det se fult ut eftersom gifen inte är så stor, jag tycker att den är fin och säger mycket.

Igår kväll var en fin kväll ute i skogen.
    Fick syn på en patetisk liten människa också, han stod där helt själv och låtsades att han inte såg oss. Det var ganska roligt att se honom, jag fick inget aggressionsutbrott och hoppade på honom som jag trodde att jag skulle göra när jag fick reda på att han var där.
    Jag kände mig bara jävligt bra.

Kent är fina, om ni inte redan visste det.
    Jag saknar lördags. Jag vill backa en vecka och en dag i tiden. Jag vill sitta utanför slottet igen. Jag vill sitta där och vänta på att få komma in och se dem. Det var så fint.
    Det spelade ingen roll att jag stod och fotograferade och ofta hade fokus på kameran, de kunde ändå fånga min uppmärksamhet och jag kunde fortfarande få den där känslan. Den där fantastiska känslan som bara Kent kan ge. Som inget annat band har gett mig.
    Jag vill stå där under Mannen i den vita hatten och vänta på det sista stycket, den sista minuten, då kanonerna skjuter ut konfettin upp mot natthimlen och man är så lycklig att man inte vet vart man ska ta vägen.
    Jag vill se fyrverkerierna igen. 
    Jag vill höra Jockes röst igen.
    Jag vill vara där igen.

; 04/07/12


Såhär såg jag ut igår, med min nya kavaj och mina Dr Martens som jag nu har tagit fram ur garaget. Även fast jag inte kommer använda dem på flera månader så ville jag ha dem framme, de har stått i garaget hela våren och hela sommaren.
    Tyckte lite synd om dem. 
    Har fått en del komplimanger för den här bilden, även fast jag var osäker på om jag skulle lägga ut den över huvud taget.

Om lite mer än en timme ska jag bege mig ut i skogen. I Länna. Till en scen som finns där, där jag ska spela i eftermiddag. Sedan kommer jag hänga där resten av dagen och kvällen med sköna människor. Hoppas jag.
    Det blir nog bra.

; 03/08/12


Jag brukar rita på mina fingrar för det är kul.
    Försökte göra en Oliver Sykes här, blev väl ungefär likadant, lite snett bara. Använde ingen jättebra penna heller så det höll inte särskilt länge, tvättades bort direkt.

Jag och systerdyster var ute och rodde nyss, i en timme ungefär. Det är så fint väder, ingen sol men inget regn heller. Den här typen av väder påminner mig om en Pettsson och Findus-bok, då är det visserligen höst, men den där Pettsson är på dåligt humör och inte vill gå ut och göra något, men Findus får honom på bra humör igen genom att ta ut Pettsson och fiska.
    Hade jag varit intresserad av fiske hade jag lätt fiskat idag, men nu är jag inte det så vi åkte bara runt.

Ikväll ska jag tydligen laga mat. Jag hade MVG i hemkunskap när jag gick ut nian men fortfarande blir allt bara skit när jag lagar mat, så vi får se hur det går. Så svårt kan det ju inte vara (jo, för mig).

; Du vet jag håller bara färgen, ingenting av mig är sant


När jag var hemma hos honom fick jag med mig en keps, en skjorta och en t-shirt hem. Det slutade med att jag ligger och sover med en hel garderob i sängen varje natt. Det ersätter liksom inte riktigt honom men jag får ha hans doft i alla fall.
    Sitter just nu i t-shirten och myser. Själv. Och har fixat bloggen. Lite grann bara. Det ser kanske inte ut att vara så stora förändringar men jag har suttit i typ en timme och gjort en helt ny design från en helt ny mall. För designen jag hade innan var jättekomplicerad, jag fattade ingenting. Eller så kanske det bara är jag som är dum..?
    I alla fall, fixade en helt ny design från en helt ny mall, och det blev som jag ville ha det. 
    Ska bara vänta tills blogg.se vill låta mig se designen också, det vore ju lite kul känner jag.

Idag har jag absolut inga som helst planer, men imorgon ska jag ut i skogen och spela gitarr inför publik, och jag får även träffa Honom. Jag har saknat honom, mycket. Det kommer bli SÅ BRA.
    Jag längtar sönder.

; Ny design

Lyckades fixa en ny design idag.
Jag kan inte se den då blogg.se har fått något slags ryck,
men jag hoppas att den blev bra.
Alla gamla bilder ser ju helt fucked up ut men snart har jag fyllt bloggen med nya så då blir det fint igen.

; The typical popare


Brukar inte gilla "the typical"-sidor på facebook men denna är ju alldeles fantastisk.

; Jag vill ha dig du är min du är bara min / jag vill ha dig jag är din jag är bara din


Det blir nog en hel del nytagna Kent-bilder på bloggen här framöver, jag är så jäkla stolt över min systemkamera just nu och att jag lyckades smuggla in den, utan att ens vara medveten om det.

Den närmsta veckan kommer jag ha rätt mycket för mig..
    Idag och imorgon ska jag bara vara hemma och göra saker, har inte varit hemma ordentligt på ett tag känns det som. På lördag är det spelning mitt ute i skogen (jag får träffa min pojke igen..!!!) och på söndag är det lugnt. 
    På måndag ska jag träffa min vän som jag bara träffar ungefär två gånger om året. Någon av oss hinner alltid byta nummer tills dess att vi ska ses så det slutar alltid med att jag får ett nytt nummer av henne, det känns lite lustigt. Men, det är lite som vår tradition att ses så sällan, då har man alltid något att prata om.  
    På måndag ska även pojken komma hit och han ska sova här tills på onsdag, då jag åker hem till mormor och sover över där med min lillasyster för att sedan på torsdag åka till Gröna lund (enligt tradition) med dem. 
    Så om en vecka är jag på Gröna lund men sedan har jag ingenting inplanerat, vilket känns otroligt skönt då det bara är en och en halv vecka kvar tills skolan början igen.

Vad har jag gjort med mitt sommarlov egentligen..?!
    Det är konstigt att man alltid känner så, men det är verkligen så, vad har jag gjort? Ingenting, känns det som. Jag har varit på festival, gått på konsert, träffat pojken och.. ja. Det är väl det?
    Värdelöst. Sommarlov är verkligen värdelösa.
    Men det har ändå varit skönt, att verkligen inte ha någonting över huvud taget att tänka på. 
    Jag känner redan nu hur jag kommer stressa ihjäl mig när skolan börjar.
    Det där med att ta det lugnt har aldrig riktigt funkat för mig..

; Jag ser dig, jag ser dig, jag kan se dig





Jag har sett världens bästa band. De heter Kent, visste ni det?
    Jag grät och skrek och sjöng och råkade svälja en konfetti under Mannen i den vita hatten. Jag fick en t-shirt som nu hänger på väggen hemma och jag har 294 bilder på datorn, tagna med en kamera som jag lyckades smuggla in utan att ens försöka.
    Kent ÄR bäst live.
    De är verkligen det.
    Och jag kommer älska dem för evigt.

; Du gav mig en chans att ge dig : allt det du aldrig haft


Mattis är glad.

Jag har haft tre sjukt fina dagar. Finaste dagarna på länge. Och allt tack vara Honom.
    När vi gick och lade oss efter att ha ändrat relationsstatus på facebook i söndags så kom vi fram till att det kändes lite som att vara nygifta. Facebook förstör liv, ja.
    Men jag är gärna nygift med den här pojken (på låtsas, i alla fall. För jag vill då aldrig gifta mig. Tanken får mig att vilja hoppa i sjön med stenar knutna i rep kring anklarna).
    De här dagarna var i alla fall som sagt väldigt fina, och jag har badat i pool med ytterst hög klorhalt (mitt redan urblekta hår är nu grönt/brunt/gult/äckligt/fult som fan), myst en massamassa, lyssnar på musik, försökt att sova (det slutade med att vi låg och sade "jag kan inte sova" för oss själva hela natten), plattat hår, cyklat, gått ut med hund, myst lite mer, officiellt skaffat mig en pojkvän, officiellt hållt varandra i handen och officiellt varit riktigt lycklig.

RSS 2.0