; Som att komma hem till sitt rum fast man kan köpa mat, lyssna på bra musik och pärla


Tänkte prata lite om bästa stället i Uppsala.

Det brukar gå till på detta vis:
   Man kommer in, tar av sig skorna, beställer en tartex-macka, kastar sig i stammis-soffan, läser, pärlar eller ritar eller bara sitter och njuter av mjukheten och studsigheten i stammis-soffan.
   Äter tartex-mackan som man får serverad framför sig av My eller någon annan trevlig fin människa som jobbar där (de lagar mat åt en, vad är grejen med det liksom? Lyxen alltså). 
   Man tar över pianot eller gitarren eller varför inte datorn med spotify, letar upp lite lämplig musik (något i stil med Håkan, Broder Daniel, Kent, Krunegård, Laleh eller liknande).
   Sedan stannar man där i minst tre timmar (obligatoriskt om man genomfört de tidigare stegen).

Jag kom fram till det idag: "Grand är som att komma hem till sitt rum, fast man kan köpa mat, lyssna på bra musik och hålla på med pärlor." Helt gratis. Man kan göra vad man vill där. Det är otroligt fint och underbart att vi faktiskt har ett ställe som Grand i Uppsala. Som Mattis sa i måndags på konserten, "alla kommuner borde få ha ett ställe som Grand, vi har haft en otrolig tur."

Någon dag i framtiden ska jag ta en bild på vår stammis-soffa så den får komma upp här på bloggen. För den är otroligt fin och mjuk och skön. Vi blev lite ledsna när Grand tog bort den mysiga, nedsuttna soffan som fanns förut, men så ersatte de den med stammis-soffan och det blev väldig bra. 
  
Så, nu har jag skrivit "lite" om Uppsalas bästa ställe.
   Besöker man Uppsala lär man besöka Grand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0